Skip to main content

Davant del Boira Esdeveniments hi ha un equip tripulat per Dídac Barroso

Qui som

Com aconseguir plasmar idees en un llenç en blanc?

Boira esdeveniments som experts en materialitzar les idees i presentar-les al plat. Creem sensacions per els vostres invitats i tot això en espais singulars i especials.

Us donarem solucions tant per a càtering, espais, fotografia, música.....

Davant del Boira Esdeveniments hi ha un equip tripulat per Dídac Barroso, amb la suficient bojeria i energia per tal de donar el millor de si i facilitar-vos al màxim la tasca que voleu empendre.

Dídac Barroso

Professional amb més de 15 anys d’experiència en el sector de la restauració. Ha treballat en restaurants com Robert de Nola, Fonda Xesc, Món Sant Benet i des del 2015 que és propietari del Boira Restaurant a la ciutat de VIc - BCN

Un cop ja consolidat el restaurant i amb molt bona crítica per part dels comensals, a finals del 2019 es comença a gestar el què és ja una realitat: El Boira Esdeveniments.
El Boira Restaurant surt de les quatre parets de sempre, per obrir-se pas en el món dels esdeveniments, hi ha una fusió amb Versàtils Gastronomia i d'aquí en sorgeix una sinèrgia de bona cuina, treball i molta creativitat.

La continuació és: moltes reunions i riures amb el clients, cuinar a lloc increïbles, horaris tempestuosos i mirada cristal·lina al acabar un servei i rebre la gratitut de la gent.

Tenim una feina que omple i a més ens pagueu! gràcies!

Nice to meet you